Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. január 24., hétfő

Meghívó: Szupertáplálékok az aktív korosztálynak


Ön is közénk tartozik?



Céltudatos és törekvő huszonéves, szorgalmas és családjáért felelős harmincas, sikeres és munkájára büszke negyvenes?



Egy dolog egészen biztosan közös bennünk: munkánkat komolyan vesszük és folyamatosan törekszünk a legjobb teljesítményre. Ehhez viszont a legjobb minőségű táplálékokra van szükségünk!

Valamennyien tudjuk: nem engedhetjük meg magunknak, hogy esetleg komolyabb betegség miatt hosszabb időre hiányozzunk a munkából, és azt sem, hogy munka közben enerváltak, kedvetlenek legyünk. Egyértelmű tehát: nekünk más élelmiszerekre van szükségünk, mint a kevésbé aktív embereknek! Olyan táplálékokra, amelyek jóval több energiát tartalmaznak, amelyek kevésbé terhelik a szervezetünket, és kevesebb veszélyt (lehetőleg semennyit sem) jelentenek az egészségünkre hosszú távon.

Különösen aktuális ez a kérdés most, a tavasz közeledtével, amikor energiaraktáraink kimerülőben vannak. Gondoskodjon róla Ön is, hogy természetes forrásból, értékes összetevőkkel töltse fel őket minél gyorsabban!

Jöjjön el előadásunkra, és ismerje meg a 21. századi csúcsminőséget képviselő termékcsaládot! Továbbá:

  • Hozza csúcsformába egész családját!
  • Csökkentse minimálisra a tavaszi vitaminhiányból adódó betegségek kialakulásának kockázatát!
  • Ismerje meg a hétköznapok során hatékonyan alkalmazható gyakorlati megoldásokat egy egészséges, vegyszermentes háztartásért!
  • Amikor mások gyengélkednek, betegeskednek, tavaszi fáradtságra panaszkodnak, Ön és egész családja maradjon fitt, energikus és mutasson olyan pozitív példát, amire egész környezete fel fog figyelni!

Fő előadó: Lakatos Istvánné (Manyi)
Manyi egész életét a családjának és az egészségügynek szentelte. Erre a pályára készült, később aztán alkalmazottként és vállalkozóként is ebben tevékenykedett, méghozzá teljes odaadással! Bárhol is dolgozik, közvetlensége, kedvessége és segítőkészsége miatt munkatársai és a környezetében lévők mind-mind szeretik.

Az előadás időpontja:  2011. február 1. kedd   18.00-19.30
Helyszín: Zalaegerszeg, Helikon u. 43.

Szeretettel várjuk!