Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. január 25., kedd

Sunsmile: fluormentes fogkrém a természetes mosolyért

A Sunsmile fogkrém a világon az első olyan termék, amely tisztítja és táplálja a fogakat és a fogínyt, miközben fehéríti is a fogakat. A termék az exkluzív gyógynövény összetételénél fogva tisztítja a fogakat, ugyanakkor meggátolja a mikroorganizmusok szájüregben történő szaporodását. Azok a mikroorganizmusok, melyek étkezés után természetesen beépülnek a szájüregbe, okozzák a szuvasodást és a fogkő kialakulását, amely végül a fogak elszíneződéséhez és romlásához vezet. Ez pedig a fogíny megbetegedését okozza. 

Sunrider fluormentes fogkrém - természetes fogápolás és szájápolás.

A fogkrém enzimeket tartalmaz, a szájüregben és a fogak között megmaradt ételmaradékok felbontása céljából. E formula a hatékonyabb tisztítás érdekében a gyógynövények mellett szódabikarbónát is tartalmaz.

A fogak karbantartásában az ételmaradékok eltávolítása ugyanolyan fontossággal bír, mint a baktériumok és egyéb mikroorganizmusok szaporodásának megszüntetése. A fogíny, amely helyükön tartja a fogakat, megfelelő módon történő táplálása is kritikus szempont a fog élettartama szempontjából.

Fontos még elmondani, hogy nem súrolja a fogzománcot, természetes klorofillt tartalmaz, és szódabikarbonát tartalma miatt fehérítő hatással is bír.

E készítmény annyira gazdaságos, hogy 8-10-szer tovább tart, mint más, üzletben kapható márkák. Átlagos használat mellett egy tubus közel egy évig elegendő.



Vajon mások milyen tapasztalatokat szereztek a Sunsmile Fogkrém használatával?