Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. október 6., csütörtök

Meghívó: Aktívan és egészségesen idős korban is



Nagypapának kell vigyázni a kisunokára, vagy a kisunokának kell vigyázni a nagypapára? Nem mindegy! Ön melyiket választja?

Ötvenen túl sajnos vannak, akik már kezdik leírni magukat. Pedig nem kellene! Igenis lehetséges, hogy az idős kor évtizedeit is egészségesen, aktívan, a család fiatalabb tagjairól gondoskodva éljük meg! Erről tanúskodik sok-sok pozitív példa, érdemes őket megfigyelni és követni!

Ráadásul a családnak is nagy szüksége van az egészséges, aktív nagyszülőkre! Gondoljunk csak bele, a mai rohanó világban a fiataloknak sokszor alig van idejük leülni, egymással beszélgetni, gondolkodni az élet fontos kérdésein. Éppen ezért hatalmas segítséget jelenthet, ha a fitt és szellemileg is aktív nagyszülő át tudja adni élettapasztalatait és bölcs tanácsait az utána következő generációknak. Erre azonban csak akkor van lehetőség, ha a nagyszülő gondoskodik magáról, és nem jelent plusz terhet amúgy is túlterhelt szeretteinek.

Érdemes tehát foglalkozni magunkkal, megoldani az egészségügyi gondjainkat, és bátran tekinteni a jövőbe! Hiszen még nagyon sokáig szükség lehet ránk!

Kérem jöjjön el, és hallgassa meg Dr Barta József (egyetemi professzor) és felesége, Dr Aranyi Edina (életmódtanácsadó) előadását! Náluk hitelesebb példát aligha lehet találni az egész országban: túl a hatvanon Edina és József ma is aktív életet élnek, az egészséges életmódot hirdetik szerte az országban és a határokon túl is, családok ezrei hálásak nekik, amiért pozitív változást hoztak az életükbe, tele vannak tervekkel, energiával és lelkesedéssel. Különleges élmény őket megismerni, ne mulassza el!

Edina és József mesélnek majd arról, hogy szellemi és fizikai fittségük titka a tudatosságban rejlik: a tudatos gondolkozásban és a tudatos táplálkozásban. József szakmája az élelmiszertudomány (ma is aktív oktató és kutató a Corvinus egyetemen), és egy nagyon jó híre van az idősek számára: bár tagadhatatlanul sok a betegség, de szerencsére ez a korosztály még nagyon jó alapokat kapott fiatalon, hiszen annak idején még sokkal egészségesebben, természetesebb módon táplálkoztak, mint a mai fiatalok. Ezért van remény, a legtöbb betegséget le lehet győzni! József el fogja mondani, hogyan!

Időpont: 2011. október 18. kedd   18.00-19.30
Helyszín: Zalaegerszeg, Helikon u. 43.

Szeretettel várjuk!