Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2012. május 29., kedd

Újra Budapesten találkozhattunk a Chen házaspárral


Mint minden évben, idén is ellátogatott Magyarországra a Sunrider alapítója-tulajdonosa, a vállalat szíve-lelke, Dr Tei Fu Chen, és felesége, Dr Oi-Lin Chen. Ezúttal egy öt fős csapattal érkeztünk az előadásra a budapesti Marriott Courtyard szálloda egyik konferenciatermébe, mely ezúttal is megtelt az utolsó székig.

Az előadás témája ezúttal (kissé rendhagyó módon, hiszen Chen szeret sokat mesélni a termékekről is) a pénz körül forgott. A cég természetesen továbbra is termékorientált, és kérlelhetetlen marad a legkiválóbb minőség iránt, azonban Dr Chen azt tanácsolja nekünk, üzletépítőknek, hogy kerüljük el a gyógyítás csapdáját, ne beszéljünk túl sokat a termékekről. Helyette, feltéve hogy pénzre van szükségünk, a pénzről kell többet beszélnünk.


A saját történetén keresztül mutatta meg, hogy igenis lehetséges akár a legnagyobb szegénységből is gazdaggá válni:

  • Elmondta, még jól emlékszik azokra az időkre, amikor (már házaspárként, sőt szülőként) mindössze 7 és fél dollár volt az összvagyonuk Oi-Lin-nel. Sőt, arra is emlékszik, hogy kisgyermekként a legnagyszerűbb játéka egy törött játékrepülő volt, amit valamelyik kukában talált. Ehhez képest most ide Budapestre a saját repülőjével érkezett!

  • Megtudtuk azt is, hogy családi házuk California legelőkelőbb negyedében található, de még itt is kiemelkedhet a nagyszerűségével, hiszen a környékbeliek "a Chen-ék Hilton-ja" néven emlegetik a birtokukat.

  • Grandiózus felújításon esett át az általuk birtokolt szállodalánc egyik legértékesebb tagja, a Sunworld Dynasty Taipei. A tajvani ötcsillagos óriás 16 emeleten összesen 738 szobával várja a vendégeket. Tei Fu szerint olcsón jutottak hozzá 2007-ben (200 millió dollár fölött volt a vételár), ma már csak a telek többszörösét éri.


Azért a termékekről is esett szó az előadáson, majd a végén kisorsolásra került sok értékes ajándék, az egerszegi csapatnak is jutott belőlük!