Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. február 15., kedd

Valami Amerika!

Mack-hívó: egy sikeres és tapasztalt amerikai üzletemberrel ritkán van szerencsénk találkozni! Mack Atkinson Arizona-ból most első alkalommal látogat egy magyar vidéki városba, Zalaegerszegre. Utazásának célja, hogy találkozzon a nagyvilágra nyitott egerszegi emberekkel, és meséljen nekik saját tapasztalatairól, továbbá az üzleti élet jelenlegi legígéretesebb lehetőségeiről. Jöjjön el Ön is, ismerje meg Mack-et!

Mack-re az ismerősei nem csak a kiemelkedő üzleti eredményei okán néznek fel, hanem mélyen tisztelik emberi tulajdonságai, közvetlen, barátságos személyisége miatt is. Az egész világot évente többször körbeutazza, hol Ausztráliából, hol valahonnan Európából, hol valahonnan az Egyesült Állomokból jelentkezik és tartja a kapcsolatot magyar barátaival. Sok ezer magyarországi partnere közül nagyon sokkal személyes kapcsolatot ápol, így a zalaegerszegi történéseket is évek óta figyelemmel követi, és izgatottan várja az első látogatást! 

A 21. század ideális üzlete

Mack nagyon kedveli a magyar embereket, úgy érzi, hogy sokan vannak közöttünk, akik fogékonyak a jó dolgokra. Éppen ezért nagy örömmel fog beszélni saját életútjáról, az üzleti életben szerzett tapasztalatairól, és arról, hogyan talált rá arra a különlegesen értékes lehetőségre, amelynek közvetítésével jelenleg is foglalkozik. Előadásából nemcsak hasznos dolgokat ismerhetünk meg, hanem arra is választ kaphatunk, hogyan lehet egy értékes termékcsaládra alapozva egy sikeres vállalkozást felépíteni akár Magyarországon is!

A mondanivaló előadásában és tolmácsolásában segítségére lesz egy nagyon kedves budapesti házaspár, Dr Barta József és Edina, akik Mack vállalkozásának magyarországi vezetői. József egyetemi professzor, a Corvinus egyetem elismert oktatója és kutatója a táplálkozástudomány témakörében. Ebben a minőségében fogja alátámasztani Mack üzenetét. Edina életmódtanácsadó, elsősorban azokhoz a hölgyekhez kíván szólni, akik felelősséget éreznek saját családjuk életének irányításában, és ehhez a legértékesebb ismereteket és lehetőségeket keresik.


Szeretettel várjuk az előadáson, ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat!

Időpont: március 6. vasárnap  15.00-17.00
Helyszín: Kámi Garden étterem 
   (Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 2.)

Kinyomtatható kép formájában elérhető a meghívó itt:
   (kattintásra nagyítható)