Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. március 3., csütörtök

Naplovas Napló

Naplovas Napló

Kedves Olvasó !
Kívánjuk, hogy érdekes és hasznos információkat találjon havonta megjelenő híreink között!
További információért kattintson a képekre vagy a címekre!

Jöjjön el és ismerjen meg egy sikeres és tapasztalt amerikai üzletembert! Mack a nyitott gondolkodású egerszegi hölgyekkel és urakkal szeretne találkozni, és fontos mondanivalóval érkezik.

Egyre nagyobb lendülettel épül a fiatalok társasága, a Next Generation. Látogassa meg az oldalukat, olvassa el sok-sok fiatal lány és fiú bemutatkozását, és ismerjen meg sok hasznos információt!

A titok sokkal egyszerűbb, mint gondolná! Egy aranyos kis meséből, Donald és Dagobert történetéből most bárki megértheti. És neki is vághat, hacsak nem akar élete végéig keményen dolgozni.

Ha aktívan dolgozik, egészen biztosan a legjobb minőségű élelmiszerekre van szüksége! De vajon hol találhat rájuk, milyen forrásból lehet hozzájuk jutni? Az előadás összefoglalójából választ kap.

Válság: csökkenő bérek, növekvő kiadások és bizonytalanság. Kitől várhatjuk a megoldást? Mindenki csakis saját magától! Ismerje meg a programot és keressen 150 ezer Ft-ot másodállásban!

A Sunrider termékei az egyik legszínvonalasabb, legmegbízhatóbb választást jelentik a piacon, ha a kiváló minőséget keresi. Készülőben vannak az online termékleírások. Melyiket ismeri már?

Szép napokat kívánnak a Napló szerkesztői!
Köszönjük, hogy megtisztelt minket az érdeklődésével!

Naplovas Napló, 2011. 1. szám      Zalaegerszeg, 2011. február 27.
Szerkesztők: Lakatos Istvánné, Lakatos Roland


Feliratkozás és leiratkozás:  naplovas.hirlevel@gmail.com