Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. március 12., szombat

Zöldség- és gyümölcsmosó: fertőtlenítés természetes módon


"Együnk sok zöldséget és gyümölcsöt, mert az egészséges!" Gyakran halljuk ezt a tanácsot. De azzal vajon tisztában vagyunk, mekkora veszélynek vagyunk kitéve ezzel? És hogyan tudjuk elhárítani?

A drága pénzen megvett növényekre számtalan kémiai anyag és szennyeződés kerül, és ha nem gondoskodunk az eltávolításukról, akkor egyre nagyobb kockázatoknak tesszük ki az egészségünket. A rovarirtó szerek és egyéb permetezőszerek, amelyek a kártevők elpusztítására hivatottak, egyben sajnos az emberi szervezetre is romboló, mérgező hatással vannak. Ha csak folyó vízzel tisztítjuk meg a növényt, azzal maradéktalanul nem tudjuk eltávolítani ezeket az anyagokat. 

Azok a háztartások, akik felfedezték a Sunrider egyedülálló termékét, a Gyümölcs és zöldségmosót, megnyugtató módon tudnak megszabadulni ettől a problémától. A Gyümölcsmosó természetes, biológiailag lebomló, aktív hatóanyagai (benzoin kivonat, decyl poliglukóz, hidrogénperoxid) megkötik és eltávolítják a felületen lévő, káros permezető- és tartósítószer maradványokat, továbbá a különböző baktériumokat, élősködőket, parazitákat és penészgombát.

Használata rendkívül egyszerű: 5 l vízben 5 ml Gyümölcsmosót elkeverve néhány percig kell csak áztatni a növényeket. Szembetűnő lesz a változás! Illusztrálásként nézze meg az alábbi, mindössze 70 mp-es videót:


Ne késlekedjen tehát, próbálja ki Ön is a Gyümölcsmosót, és tapasztalja meg, hogy minimális költséggel és odafigyeléssel a zöldségek és gyümölcsök mennyivel tisztábbak, ízletesebbek lesznek, és mennyivel tovább frissek és élvezhetők maradnak!

A Gyümölcsmosó általános fertőtlenítő hatása miatt a növények tisztításán kívül még számos más területen is alkalmazható.

További tapasztalatok: