Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. március 10., csütörtök

Üzleti Program gyermekorvosoknak


Gyermekorvosként Ön minden bizonnyal széles kapcsolatokkal, Önben maximálisan bízó szülői körrel rendelkezik. A mai világban ez a kapcsolati tőke egy nagyon értékes kincs! Erre a kincsre alapozva kínálunk most Önnek egy egyszerű, de kiválóan működő kereset kiegészítési lehetőséget.

Páciensei (illetve azok szülei) jó részével bizalmi viszonyt ápol, akik elfogadták Önt emberileg és szakmailag is. Így időnként kérhetik és el is fogadják az Ön tanácsát. A Sunrider Üzleti Programja nagyon egyszerű koncepción alapul: ajánlja vendégeinek a minőséget illetően piacvezető, de szélesebb körben még kevésbé ismert Sunrider márkát! Ezzel az Ön páciensei is jól járnak, hiszen rátalálnak egy, a korábban használtnál tisztább, koncentráltabb, hatékonyabb termékcsaládra. És Ön is jól jár, hiszen a Sunrider elismeri az Ön munkáját, és az elért forgalom után jutalékban részesül. Ez Önnek plusz időt nem igényelne, és már az Alap program teljesítésével is minimum 115 ezer Ft plusz jövedelemre tenne szert minden hónapban.

 Más márka ajánlásával van lehetősége 115 ezer Ft plusz jövedelemre havonta? 

A munka során mindenben segítségére lesz az Ön Sunrider tanácsadója, Önnek mindössze annyi dolga lesz, hogy felkeltse a vendége érdeklődését, és a Sunrider tanácsadójához irányítsa. 

Ízelítőül néhány termék, amik az Ön vendégeit is érdekelhetik:




Köszönjük az érdeklődést, reméljük Ön is a legkiválóbb minőséget, a Sunrider márkát választja! Mindenképpen további sikereket kívánunk Önnek a szakmájában!

Az alábbi képen láthatók a program pontos részletei (kattintásra kinagyítható):