Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. május 18., szerda

Jön a nyár, csinos akarok maradni!

Összefoglaló az előadásról (2011. május 17.)
(emlékeztetőként: meghívó)

"A te bőrödre megy!"  
"A bőrödet viszed a vásárra!"

Ugye milyen érdekes a magyar nyelv? Már a közmondásaiban is utal legnagyobb szervünk, a mintegy két négyzetméteres felületet kitevő bőrünk kiemelt fontosságára.

Keddi előadónk, Dr Aranyi Edina szavai csak tovább erősítették a szépségápolás témája iránti fokozott figyelem indokoltságát. Edina azonban nemcsak a nyilvánvalóan jelen lévő veszélyekre hívta fel a figyelmet, hanem (elsősorban személyes példájával alátámasztva) egy minden szempontból hiteles és korrekt alternatívát is bemutatott a szép számban összegyűlt érdeklődőknek.

Ez az alternatíva pedig nem más, mint a 100%-osan természetes, növényi alapanyagokból készült, a regenerációs filozófiát követő kozmetikumok gyártása és használata. Ennek képviselője, a Sunrider lehető legegyszerűbben megfogalmazott hitvallása: "a salátánkat kenjük magunkra".

A képeken az előadás vendégeinek egy része, a prezentációs asztal, Nyírő Beáta kozmetikus szépségápolási bemutatója, és az előadásra érkezett autókkal teli utca látható:



A részletek iránt érdeklődő hallgatóság nagyon sok elméleti kérdésre is választ kapott (Milyen veszélyei vannak a kőlajszármazék alapanyagokra épülő kozmetikumoknak? Hogyan lehet a bőrünket hatékonyan tisztítani és táplálni? Hogyan készülhetünk fel a nyári kihívásokra, napozásokra? Miért nem hatékony a kollagén bevitele, és mi lehet helyette a valóban működő megoldás?), az előadás végén pedig egy nagyon izgalmas gyakorlati bemutatót is láthattunk, Nyírő Beáta kozmetikus segítségével.

Gyenes Melindának köszönhetően pedig megismerhettünk egy összehasonlító táblázatot egy zalaegerszegi áruház néhány ismert márkája és a természetes szépségápolást képviselő Sunrider termékeinek árait illetően. Amint a mellékelt ábráról (kattintásra kinagyítható) leolvasható, a Sunrider kozmetikumai nem jelentenek plusz kiadást a számos mesterséges anyagot tartalmazó, és ezáltal komoly veszélyeket magában hordozó termékcsaládokhoz képest. A biztonságos bőrápolás tehát nem pénztárca, sokkal inkább csak szemlélet és elhatározás kérdése!

Ezzel a gondolattal zártuk le a keddi találkozót is: miután kellő információt szereztünk valamiről, utána már képesek vagyunk felnőtt módjára, felelős döntést hozni róla.