Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. június 13., hétfő

Üzleti Program diákoknak


Egyetemi, főiskolai hallgatóként (vagy akár középiskolai tanulóként) minden bizonnyal széles kapcsolatokkal, a világra nyitott, értelmes fiatalok társaságával vagy barátságával rendelkezel. A mai világban ez a kapcsolati tőke egy nagyon értékes kincs! Erre a kincsre alapozva kínálunk most Neked egy egyszerű, de kiválóan működő kereset kiegészítési lehetőséget.

Barátaid jó részével bizalmi viszonyt ápolsz, akik elfogadtak Téged emberileg, bíznak Benned. Így időnként kérhetik és el is fogadják a tanácsodat különböző kérdésekben. A Sunrider Üzleti Programja nagyon egyszerű koncepción alapul: ajánld ismerőseidnek a minőséget illetően piacvezető, de szélesebb körben még kevésbé ismert Sunrider márkát, illetve a rá alapozott üzleti lehetőséget! Ezzel a barátaid is jól járnak, hiszen rátalálnak egy, a korábban használtnál tisztább, koncentráltabb, hatékonyabb termékcsaládra. És Te is jól jársz, hiszen a Sunrider elismeri a munkádat, és az elért forgalom után jutalékban részesülsz. Ez Neked plusz időt nem igényelne, és már az Alap program teljesítésével is minimum 114 ezer Ft plusz jövedelemre tehetnél szert minden hónapban.

 Más munkával van lehetőséged másodállásban 
 110 ezer Ft plusz jövedelemre havonta? 

A munka során mindenben segítségedre lesz a Sunrider tanácsadód, Neked mindössze annyi dolgod lesz, hogy felkeltsd az ismerősöd érdeklődését, és a Sunrider tanácsadódhoz irányítsd. 

Ízelítőül néhány termék, amik a Te barátaidat is érdekelhetik:


Köszönjük az érdeklődést, reméljük Te is a legkiválóbb minőséget, a Sunrider márkát választod! Mindenképpen további sikereket kívánunk Neked!

Az alábbi képen láthatók a program pontos részletei (kattintásra kinagyítható):