Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. július 20., szerda

Friss élmények Amerikából

Összefoglaló az élménybeszámolóról
2011. július 19.
Emlékeztetőként: Meghívó

Manyi (a Földközi tengeri hajóúton és a kínai konferencián túl) immár hetedik alkalommal látogatott az Egyesült Államokba, a Sunrider központjába, Los Angeles-be. Ezúttal egy rövid utazás volt megszervezve, így a szokásos cég- és gyárlátogatáson kívül mindössze egy kis vásárlásra, tréningre, szponzori estre és magára a konferenciára (közgyűlésre és gálaestre) volt idő.

A rendezvény szokás szerint hatalmas sikert hozott, minden résztvevő feltöltődve, túláradó lelkesedéssel érkezett haza. Öröm volt Manyit is hallgatni a kalandjairól (amelyek azért bőven adódtak, hiszen most első alkalommal teljesen egyedül utazott Budapestről egészen Los Angeles-ig és vissza, nem megbántva őt, de meglehetősen szerény angol tudással felvértezve).

A legfontosabb élményeiként természetesen ezúttal is a konferencián és a gyárlátogatáson látottakat, hallottakat említette, amelyek mind-mind hatalmas megerősítéssel szolgáltak arra vonatkozóan, hogy a Sunrider a jövő élelmiszer gyártója, stabil és fényes jövőre számíthat. Ehhez csak egyetlen adalék: Kalifornia állam amúgy is a világ legszigorúbb élelmiszer tisztasági előírásairól ismert. Érzékeltetésképpen, hogy ezt a magas nívót a Sunrider mennyivel haladja meg: a hatóságok által előírt 200-as határérték helyett a cég gyáraiban nem engedik, hogy ugyanez az érték túllépje a 0,5-öt!

Érdemes még megemlíteni a Sunrider Világközpontjában található (és minden évben meglátogatható) kínai múzeumot, amely a legnagyobb és legértékesebb kínai gyűjtemény az egész Egyesült Államokban. Dr Chen saját maga gyűjtötte össze az évek során az egykori császári udvarokról származó darabokat, lenyűgöző így egyben megtekinteni őket.

Az élményeket még hosszan lehetne sorolni, sajnálhatja, aki lemaradt a vidám hangulatú élménybeszámolóról! Kárpótlásként mindössze néhány képet tudunk ajánlani, egy kis válogatást a korábbi évek és az idei év "terméséből":