Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. július 14., csütörtök

Naplovas Napló 2011. július 15.

Naplovas Napló

Kedves Olvasó !
Kívánjuk, hogy érdekes és hasznos információkat találjon havonta megjelenő híreink között!
További információért kattintson a képre vagy a címre! 
Los Angeles Tihanyi csoportkép Éjszakai 100

Mint legtöbbször, idén is a kaliforniai Los Angeles városa adott otthont a Sunrider éves találkozójának. Magyarországot ismét szép számú csapat képviselte, köztük Lakatos Istvánné, Manyi Zalaegerszegről. Kilencedik Nagy Konferenciájáról is tele lelkesedéssel és élményekkel ért haza!

Egy egész osztálynyi fiatal gyűlt össze július 3-án a tihanyi túrára! A fiatalok csapatának, a Next Generation-nek a legújabb rendezvényén 31-en vettek részt, a remek csapat és az ideális kirándulóidő pedig egy nagyon szép napot eredményezett, sok szép élménnyel.

Augusztus 6-án Zalaegerszeg ad otthont az idei év egyik kiemelt ultrafutó eseményének, a 100 km-es országos bajnokságnak. Roli nagy erőkkel készül a versenyre, de nem ő az egyetlen a csapatból, akinek drukkolni lehet majd éjszaka, amikor a futók teljesítik a távot!
Ideális testalkat Üzleti modellek Sunbreeze

Igen, mindez lehetséges, méghozzá divathóbortok helyett évezredek alatt bevált elvek és módszerek alapján! Ennek részleteiről szólt a június végi előadásunk. Érdemes elolvasni az összefoglalót, kiderül belőle az is, miért nem működnek a harsány reklámmal bíró csodamódszerek.

Mi a különbség egy lefelé és egy felfelé haladó mozgólépcső között? Ha az egyikre szállsz, akkor küzdelmes erőfeszítések árán jó, ha egy helyben tudsz maradni. Míg a másikra szállva kényelmesen haladhatsz a célod felé. Hogy mi köze mindennek a pénzügyekhez? Kiderül az előadásból...

A Sunrider frissítő minipatikája egyszerre képes hűsíteni és forrósítani a keringés harmonizálása révén. Nem a tüneteket elfedve, hanem a valódi okot megcélozva fejti ki jótékony hatását, legyen az fájdalomcsillapítás, frissítés, vagy a gyógyulás segítése. Mindenki kedvence!

Szép napokat kívánnak a Napló szerkesztői!
Köszönjük, hogy megtisztelt minket az érdeklődésével!

Naplovas Napló, 2011. 4. szám      Zalaegerszeg, 2011. július 15.
Szerkesztők: Lakatos Istvánné, Lakatos Roland


Feliratkozás és leiratkozás:  naplovas.hirlevel@gmail.com