Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. szeptember 22., csütörtök

Divathóbortok helyett ... építsünk az 5000 éves egészségfilozófia biztonságára!


Dr Barta József
Beszámoló az előadásról
Emlékeztetőként: Meghívó

A nyári szünet után végre ismét Zalaegerszegen köszönthettük a Barta házaspárt, ezúttal József tartott előadást a több ezer éves filozófia hátteréről, megbízhatóságáról.

Nagyon aktuális a téma, hiszen se szeri se száma a hazánkban működő, egészséggel foglalkozó, különböző táplálékkiegészítőket forgalmazó vállalatoknak. Ráadásul a legtöbb gyártó és forgalmazó csodaszerként mutatja be a saját termékét, és így igazán nehéz laikusként eligazodnunk a témában, és kiválasztanunk azokat a termékeket, amikkel érdemes alaposabban is megismerkednünk.

Jóska személyében a leghitelesebb forrásból (élelmezéstudományi professzorként jelenleg is a Corvinus Egyetem kiemelkedő kutatója és oktatója) hallhattunk azokról a tényekről és szempontokról, amiket érdemes mérlegre tennünk, és amik alapján könnyebben meg tudjuk különböztetni az értékest az értéktelentől.

Megtudhattuk, hogy a táplálkozásunkban egyrészt a lehető legtisztább alapanyagok alkalmazására, másrészt a lehető legnagyobb változatosságra van szükségünk. Amíg Magyarországon néhány tucat élelmi típusú gyógynövény honos (pl. fokhagyma, bodza, brokkoli), addig a Távol-Keleten nagyságrendekkel több gyógynövény ismert és alkalmazott évezredek óta.

Ezt a hagyományt viszi tovább és kínálja fogyasztó családok millióinak világszerte a Sunrider.

Jóska végezetül szót ejtett a legfontosabb, mindenkinek ajánlott termékekről is: