Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. szeptember 29., csütörtök

Mivel tud spórolni legalább 52 ezer Ft-ot a családjának?


Azzal, hogy egészségesebb üdítőre vált! Nem hiszi? Akkor feltétlenül olvassa végig az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló az előadásról
Emlékeztetőként: Meghívó
Előadók: Lakatos Istvánné Manyi és Lakatos Roland

Családunk lassan 16 éve, 1996 januárjában ismerkedett meg a Sunrider-rel és annak üdítőivel, és bár első hallásra voltak azért kételyeink, de rögtön amellett döntöttünk, hogy kipróbáljuk őket. Aztán a jó tapasztalat miatt nagyon megszerettük őket, és azóta is boldogan fogyasztjuk a Calli-t és a Fortune Delight-t minden nap. Hogy mi az oka, amiért ilyen hosszú időn keresztül kitartunk mellettük? Nagyon egyszerű: akár a minőségét, akár az árát nézzük, a legjobb választásnak tartjuk a piacon! Szeretnénk most másoknak is bemutatni őket, és szeretnénk beszélni mindkettőről, az árról és a minőségről is.

1. Páratlanul jótékony hatás a szervezet tiszta működésére

Rögtön az elején kihangsúlyozzuk, nem csodatermékekről van szó! Csodatermékek nem léteznek, aki ilyesmit állít, bizonyára túloz vagy szándékosan nem mond igazat. A Sunrider üdítői gondosan nevelt növényekből készült tiszta, koncentrált italok. Mivel inni mindenkinek kell (mi még legalábbis nem találkoztunk olyan emberrel, aki nem fogyaszt rendszeresen valamilyen folyadékot), ezért bárki számára egy könnyen elérhető, kézzelfogható alternatíva üdítő, kávé, tea és más italok helyett.

Természetesen se szeri, se száma Magyarországon a "csúcsminőséget" hirdető forgalmazóknak, kereskedőknek. De vigyázat: nem mind arany, ami fénylik! A szakma független érdekképviseleti szerve, a Közvetlen Értékesítők Szövetsége folyamatosan vizsgálja a piacon található több száz céget, és készít egy listát azokról a gyártócégekről, akik törvényesen és tisztességesen működnek. Az eredmény megdöbbentő: jelenleg a több száz cég közül mindössze 10, amelyet mernek ajánlani a fogyasztók figyelmébe. A többi vagy törvénytelen, vagy tisztességtelen, azaz a fogyasztókat megtévesztő, félrevezető információkat terjeszt. A lista naprakészen megtekinthető: Közvetlen Értékesítők Szövetsége

Visszatérve a Sunrider-re: az üdítőitalok alapvetően a szervezet kiválasztó, méregtelenítő funkcióját erősítik meg, azaz olyan gyógynövényekből vannak összeállítva, amelyek a kiválasztó rendszer szerveit, elsősorban a vesét és a májat táplálják. Úgy is mondhatnánk, a "bennünk dolgozó takarítónőt" erősítik meg, hogy képes legyen a megnövekedett munkáját alaposabban ellátni. Nagy szüksége van rá mindannyiunknak, hiszen manapság legtöbbünk szervezete a mindennapos civilizációs ártalmak (káros élelmiszer adalékanyagok, szennyezett levegő, stressz, káros szenvedélyek, stb...) miatt sokszorosan túlterhelt, és ezen terheket egyedül a bennünk dolgozó takarítónő képes csökkenteni. Ha elfárad, és nem segítünk rajta, a méreganyagok egyre csak halmozódnak a szervezetünkben, aminek a következményei hosszú távon ijesztőek. Ezért van szükségünk a Calli-ra és a Fortune-ra.

Eredeti receptjük a keleti (kínai) kultúrából származik, ahol évezredek óta bátran és sikerrel alkalmazzák a gyógynövényeket a mindennapi fogyasztásban. Az eredmény elgondolkodtató: ha összehasonlítjuk az USA-t és Kínát, akkor azt látjuk, hogy bár nagyságrendekkel többet költenek az amerikaiak egészségügyi kiadásokra (gyógyszerekre, orvosokra, kórházakra), mégis az átlagos élettartam több mint 10 évvel magasabb Kínában! Miért ne használnánk ki mi is az évezredes tapasztalatokban rejlő erőt?

Mindannyiunk szervezete tele van szabadgyökökkel, amik instabil, kötést kereső molekulák. Ha nem sikerül őket közömbösíteni, akkor megtámadják a sejteket, szöveteket, azaz rombolást indítanak el a szervezetben. Ha egy adott ponton ez a folyamat túllép egy kritikus mennyiséget, akkor sajnos maradandó és akár visszafordíthatatlan károsodás léphet fel, tulajdonképpen ez az egyszerű magyarázata a legtöbb daganatos megbetegedésnek is. Mit tehetünk? Csupán egyet: megpróbáljuk közömbösíteni a szabadgyököket, méghozzá antioxidánsokkal. A feladatunk tehát minél több antioxidánst juttatni a szervezetbe. A Calli olyan koncentrált, hogy egyetlen filtere (amiből 3 liter ital készül) annyi antioxidánst tartalmaz, amelynek hatása egyenértékű 80 kg zöldség (brokkoli) hatásával. Nem ismerünk más módot, amivel ilyen gyorsan ilyen sok antioxidánst tudnánk a szervezetbe juttatni.

A Calli nyugtató hatású, azoknak javasoljuk tehát, akik stresszesek, túlhajszoltak, és elsősorban a mentális egyensúlyra törekednek. A Fortune viszont a fizikai egyensúly elérésében segít inkább: egy kicsit felpörget, plusz energiához juttat, így aktív életmódot élőknek, és versenyidőszakban a sportolóknak ajánljuk. A Fortune azért is értékes, mert képes a nyirokutakat is hatékonyan tisztítani. Egy átlagos emberben a nyirokerek összhossza eléri a 120 ezer km-t! És mivel nincs olyan központi pumpáló szerve, mint az érrendszernek a szív, ezért a nyirokutakban felhalmozódó salakanyagok nagyrészt csak panganak, kiürülések sokkal nehezebb, mint a véráram esetén. Ezért van nagy szükség a Fortune rendszeres fogyasztására is!

2. Meglepően kedvező áron lehet hozzájuk jutni

Sokan azzal utasítják el a Sunrider-es üdítők fogyasztását, hogy "hát igen, biztos jót tenne az egészségemnek, dehát nem engedhetem meg magamnak, mert drága". Talán nem is tudják, milyen hatalmasat tévednek!

Mivel ezen termékeket mindenki közvetlenül a gyártócégtől veszi, így nem megy át közvetítők, kereskedők kezén, vagyis az árukat nem terheli járulékos költség, reklámköltség, mint a boltokban kapható termékek esetén. Tényszerűen:

Hasonlítsuk össze a Calli árát a boltokban kapható legnépszerűbb italok árával!

ármennyiség (l)1 liter ára (Ft)
Cola
300
2,0150
Sör1600,5 320
Gyümölcslé250 1,0250
Energiaital3930,251572
Calli2350* 30,0 78
*regisztrált törzsvásárlói ár 2011. szeptemberében

Jól látható, hogy a Calli (azonos mennyiségre vetítve) lényegesen olcsóbb bármelyik italnál, amit az emberek a legnagyobb számban vásárolnak az áruházakban! Például ha napi 2 literes fogyasztással számolunk (ez a minimálisan ajánlott folyadékbevitel mennyiség minden napra), akkor a Calli fogyasztása egy évben (2*365*72) 52.560.- Ft megtakarítást jelent a legolcsóbb alternatívához, a Cola-hoz képest. Persze jobb, ha a Cola "egészségügyi hatásaiba" inkább bele sem megyünk... És ha a Cola helyett sör, energiaital vagy gyümölcslé helyett isszuk a Calli-t, a megtakarítás még nagyobb. És akkor még csak egyetlen fogyasztóról beszéltünk! Számoljon utána, ha például egy négytagú családban mindenki átvált az egészségesebb márkára! Ugye jól jönne az az összeg, ha most egyben megkaphatná?

Nem szaporítjuk tovább a szót, reméljük, már látja, miért választotta több ezer család Magyarországon (és több millió család szerte a világon) mindennapos italának a Calli-t és a Fortune-t. Ha a kiváló minőséghez és a kedvező árhoz azt is hozzátesszük, hogy még finomak is (mindkettő többféle ízesítéssel, pl. fahéjas, mentás, gyümölcsös ízben kapható), akkor már csak egy kérdésünk marad: mikor szeretné kipróbálni őket?