Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. március 9., szerda

Meghívó: Regeneráció mindenkinek



Manapság sokan sajnos degenerálódást okoznak a szervezetüknek a táplálékaikkal. Ön legyen a kivétel, csatlakozzon azokhoz, akik a táplálkozásukkal a saját szervezetük regenerálódását segítik!


Hippokratesz, az orvosok "ősatyja" azt mondta: "Étketekben legyen az orvosságotok!"


Ezzel szemben ma a látszólag választékos élelmiszerpiac tele van lehangolóan silány minőségű, túlfinomított, vegyi úton manipulált, értéktelen kalóriákat tartalmazó termékekkel. Nem is csoda, hogy már a fiatalabb korosztályokban is egyre több a túlsúlyos, energiahiányban szenvedő, betegségekre hajlamos ember.

Mit kell tehát tennünk?

Semmi mást, mint élni azzal a több évezredes tapasztalattal, amit a természettel harmóniában élő kultúrák felhalmoztak a táplálkozás természetes módjával kapcsolatban. Ha ezt az évezredes kincset ötvözzük a modern tudomány és technika módszereivel, akkor  a kezünkben van, amit keresünk: a hosszú, egészséges élet titka, vagyis a biztonságos és hatékony táplálék. 


Jöjjön el és hallgassa meg Dr Barta József egyetemi professzor előadását! József kutatóként és oktatóként több évtizede végez kiemelkedő munkát a budapesti Corvinus Egyetem élelmezéstudományi tanszékén. Felesége, Dr Aranyi Edina életmódtanácsadó, szintén elsősorban a táplálkozás területére koncentrálva segíti több ezer család életét értékes tanácsaival. Kettejük előadása hiteles és pontos válaszokkal szolgál az alábbi kérdésekre:


  • Ki felel az egészségünkért? Kinek kell gondoskodni a megfelelő táplálékról a családnak?
  • Miről szól a regeneráció? Hogyan segítheti szervezetünket hosszú távon egészségesen és fiatalon tartani?
  • Milyen forrásból juthatunk hozzá megbízható minőségű, valóban regeneráló termékekhez?
  • A mindennapok folyamán hogyan tudjuk őket eredményesen és hatékonyan használni?

Időpont: 2011. március 22. kedd   18.00-19.30
Helyszín: Zalaegerszeg, Helikon u. 43.

Szeretettel várjuk!