Egyetért azzal, hogy életünk tudatos döntések eredménye? Mindannyiunk előtt ott áll egy izgalmas, gazdag élet ígérete.
Segítsük egymást az értékes lehetőségek felismerésében!

2011. október 26., szerda

Termékkarnevál és vezetői tréning Budapesten


A résztvevők között értékes nyereményeket sorsoltak ki tombolán

Bő fél évvel zalaegerszegi látogatása után múlt szombaton újra Magyarországon köszönthettük a magyar csoport amerikai vezetőjét, Mack Atkinson-t. Ennek apropóján délelőtt egy mindenki számára nyitott termékkarnevált, míg délutánra egy üzletépítőknek szóló tréninget szervezett az iroda.

Örvendetesen élénk érdeklődés övezte a szépen előkészített asztalokat, melyek az egyes termékcsoportokat voltak hivatottak bemutatni. A szünetben többször is sikerült szót váltanunk Mack-el, aki nagyon jó emlékeket őríz az Egerszegen töltött órákról, és egy jövő tavaszi esetleges újabb látogatásról is szót ejtettünk.

A délutáni tréning éppen az ő előadásával kezdődött, méghozzá egy izgalmas játék bemutatásával. Ő és felesége a Facebook-on indítottak egy csoportot, melyhez bárki csatlakozhat, és csupán annyi dolgunk van, hogy minden nap (vagy akár ritkábban, ahogy időnk engedi) virtuálisan el kell költenünk egy egyre emelkedő összeget. Tehát az első alkalommal le kell írni, ha most lenne 100 euro-d, mire költenéd. Aztán a következő alkalommal már 200 euro-t költhetsz el, majd 300-at, és így tovább. Mack elmondása szerint a játék amerikai változata nagy sikerrel futott (ihletője a Titok c. könyv volt), és egyelőre Magyarországon is lelkesen fogadták! Facebook fiókkal rendelkezők csatlakozhatnak is hozzá az alábbi címen: 
Hungarian Prosperity Game ("Ask to join" feliratra kattintva)
Mindenki szabadon elengedheti a fantáziáját, sok örömet kívánunk a játékhoz!

A délutáni tréningen Dr. Dorogi Éva, Dr Pfeifenróth Anikó és Dr Barta Edina tartottak még szenzációs előadásokat a profi üzletépítői módszerekről. Anikó a szakemberek megközelítéséről beszélt (elmondása szerint az ismerkedés során soha ne az elvárások, sokkal inkább az érdeklődés vezéreljen minket), Edina pedig többek között a friss Forma1-es világbajnok, Sebastian Vettel nyilatkozatának (amit rögtön azután adott, miután ő lett a Forma1 történetének legfiatalabb kétszeres világbajnoka) egy mondatára hívta fel a figyelmet ("Hálás vagyok a személyi edzőmnek, aki még azt is megmondja minden egyes nap, hogy mire gondolhatok."), ezzel is rámutatva a pozitív gondolkodás erejére. Éva ugyancsak szórakoztató és hasznos előadásának mottója pedig az volt, hogy "a mai világ a gyors alkalmazkodóképességről szól, meg kell tanulnunk amatőr erőlködés helyett profi értékesítővé válni".

Zárjuk a beszámolót egy Zig Ziglar idézettel, melyet Mack osztott meg velünk a nap végén: "A siker nem egy végállomás, hanem egy utazás!"